Κοινή συναυλία από Χαρίλαο Τρικούπη και ΑΕ Μεσολογγίου με τους “Ιμάμ Μπαϊλντί”!

Η ισχύς εν τη ενώσει, είπαν Χαρίλαος Τρικούπης και Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου… Δεν αποφάσισαν, βέβαια να προχωρήσουν σε συνένωση των ομάδων, αλλά να θέσουν από κοινού τις δυνάμεις τους και με τη συνδρομή του γνωστού ελληνικού συγκροτήματος “Ιμάμ Μπαϊλντί”, προχωρούν σε μία συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Στόχος είναι η ενίσχυση των δύο ιστορικών σωματείων της πόλης του Μεσολογγίου…

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου (Α.Ε.Μ) διοργανώνουν συναυλία του γνωστού ελληνικού συγκροτήματος “Ιμάμ Μπαϊλντί” το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.
Τιμή εισόδου 7 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των 2 ιστορικών συλλόγων της πόλης μας.

Ποιοι είναι οι Ιμάμ Μπαϊλντί;
Η συνταγή του Imam Baildi είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Την ιδέα αυτή μετέφεραν στον κόσμο της μουσικής ο Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας, μαζί με το ομώνυμο συγκρότημα.
Στην κουζίνα τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού συναντά τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση.
Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2007 ως σήμερα έχουν καθιερωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με κοινό σπό όλες τις ηλικίες και γωνιές τις Ελλάδας. Παράλληλα, είναι το πιο δραστήριο νέο ελληνικό συγκρότημα στο εξωτερικό, με 3 album που κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα των European World Music Charts, και 5 χρόνια περιοδειών σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Στις αποσκευές τους έχουν συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ όπως: South by Southwest (US), Montreal Jazz Festival (Canada) (photos), Roskilde(DK) Roskilde (photos), Trans Musicales de Rennes (FR), Sziget (HU) (video), Lowlands (NL) κ.α.”.