Κοκκάλας τέλος από τον Οίακα Ναυπλίου

lefteris kokkalas proponitisΗ αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Οίακα Ναυπλίου δεν είναι εκείνη που… ονειρευόταν ο προπονητής της κι έτσι ο τελευταίος πήρε την απόφαση ν΄ αποχωρήσει. Με ανακοίνωσή του, λοιπόν, ο Λευτέρης Κοκκάλας την οποία δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι αφήνει το τιμόνι της ομάδας, ευελπιστώντας όπως επισημαίνει “… μήπως αλλάξει η κατάσταση και κατ΄ επέκταση η εικόνα”. Πλέον το ΔΣ του συλλόγου θα συνεδριάσει άμεσα για να λάβει τις αποφάσεις μετά το… ηλεκτροσόκ από πλευράς του προπονητή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και οχι να τις μεταθέτω σε άλλους και επειδή η εικόνα μιας ομάδας ειναι έργο του προπονητή μόνο,επιβάλετε να αποχωρήσω έχοντας σαν αρχή οτι την στιγμη που βλέπεις οτι δεν μπορεις να προσφέρεις στην ομάδα αυτά που θέλεις μέσα στο γηπεδο,ειναι η στιγμη που πρέπει να την βοηθήσεις φεύγοντας απο αυτο…Δεν το κανω για μενα,ούτε για αυτούς που το ανέμεναν με ανυπομονησία…το κανω μήπως αλλάξει η κατάσταση και κατ’ επεκταση η εικόνα,όπως επίσης απο σεβασμό στον ιδρώτα των παικτών και στον καθημερινό αγώνα που δίνει η διοίκηση!
Έχω να θυμάμαι 2 καταπληκτικά χρόνια με
2 εφηβικές ομάδες…
1 παιδική …
και 1 ανδρική που με όλες κάναμε ωραίες διαδρομές!
Υ.Γ. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και ελπίζω να μπορέσει η ομάδα να βγάλει ένα πρόσωπο που όλοι θα ειμαστε υπερήφανοι!”…