Κολώκας: «Στόχος να είμαστε σοβαροί»

Εδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα και το αποτέλεσμα ήταν μια εύκολη νίκη. Η Κηφισιά πήγε στο Αργος πήρε τους δύο βαθμούς και έφυγε!  Ο Μάρκος Κολώκας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας των βορείων προαστίων πετυχαίνοντας 20 πόντους. Ο 34χρονος φόργουορνρτ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του, τους στόχους αλλά και  την απόφαση του να αγωνιστεί στην Α2.

Αναλυτικά:

Μάρκο, ήταν η καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα για σας, πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει στην συνέχεια;

«Είναι όντως θετικό το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με μια νίκη στην Α2 αλλά νομίζω πως δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα καθώς οι αντίπαλοι μας ήταν μια απροετοίμαστη ομάδα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι εμείς πετύχαμε μια σημαντική νίκη».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις μετά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής;

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν σοβαροί και δεν χαλαρώσαμε καθόλου. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια μας. Το γεγονός ότι η Κηφισιά έχει σταθερό κορμό και ένα προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, σε συνδυασμό με κάποιες προσθήκες που έγιναν φέτος θα βοηθήσει πολύ. Ο στόχος μας λοιπόν είναι να είμαστε απόλυτα σοβαροί και να “χτυπήσουμε” όλα τα παιχνίδια για να δούμε που θα φτάσουμε».

Ήταν δύσκολο για σένα να φύγεις από την Α1 και να αποφασίσεις να αγωνιστείς στην Α2;

«Το θέμα είναι ότι ήξερα την ομάδα, έκανα κάποιες προπονήσεις μαζί τους το καλοκαίρι ενώ η πρόταση με ικανοποίησε απόλυτα αφού ότι ζητούσα το βρήκα. Εξ αρχής μου έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή και το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να πάρω σχετικά εύκολα την απόφαση».

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η Κηφισιά;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα. Ότι και αν πούμε αυτή τη στιγμή θα είναι λάθος. Θέλουμε να καθορίσουμε τους στόχους μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο βασικός στόχος μας σίγουρα είναι να σωθούμε καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος θα υποβιβαστούν πέντε ομάδες και τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με άλλες σεζόν».

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για το υπόλοιπο της σεζόν;

«Υγεία πάνω από όλα. Είναι συνηθισμένο να ακούγεται αλλά είναι ότι πιο ουσιαστικό και σημαντικό. Μακάρι να μπορέσουμε να βγάλουμε την χρονιά χωρίς προβλήματα και να δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης είναι σημαντικό να το διασκεδάσουμε και να δούμε τελικά που μπορούμε να φτάσουμε».