Κομποδιέτας: «Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε είμαι αισιόδοξος»

Το ξεκίνημα του 2020 μπορεί να μην βρίσκει τον Αμύντα σε μια επιθυμητή θέση στην βαθμολογία, όμως, οι παίκτες του Αλέξανδρου Ζαβού είναι έτοιμοι να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου πριν τον πρώτο αγώνα του νέου έτους στον Τρίτωνα (4/2, 17:00).

Αρχικά, ο έμπειρος Guard έστειλε τις ευχές του μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία»!

Στη συνέχεια έκανε έναν μικρό απολογισμό: «Είναι γεγονός ότι δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Μπορώ να βρω πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα το κάνω. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε», ενώ, συμπλήρωσε.  «Η διακοπή της διοργάνωσης λόγω των Χριστουγέννων ήταν μεγάλη και το Πρωτάθλημα μεγάλο και επίπονο και η ξεκούραση είναι μέρος της προπόνησης. Πήραμε δυνάμεις να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί μόνο μέσα από την προπόνηση γίνεσαι καλύτερος και μπορείς να απαιτείς πράγματα! Το μόνο σίγουρο ότι όλοι μας αθλητές και προπονητές θα δίνουμε τα πάντα για την νίκη! Στο τέλος της σεζόν, όμως, θα γίνει ο απολογισμός».

Ολοκληρώνοντας, ο Δημήτρης Κομποδιέτας αναφέρθηκε στην ομάδα των Σεπολίων: «Ξεκινάμε το νέο έτος με έναν εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον Τρίτωνα, ο οποίος είναι μια ομάδα που μέσα στην έδρα της αλλάζει πρόσωπο. Γίνεται σκληρή και διεκδικεί και αυτή ότι της αναλογεί από το δύσκολο -για πολλούς λόγους- Πρωτάθλημα της Α2. Εμείς αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε με χαμόγελο τη νέα χρονιά».