Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ημερίδα

esperos aopa_logoΟ Έσπερος ΑΟΠΑ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα».

Θα τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και άνθρωπου του αθλητισμού για την προσφορά τους στο μπάσκετ. Παράλληλα  θα διοργανωθεί ημερίδα με θέμα «Ο «καλός γονέας» του νεαρού καλαθοσφαιριστή: Προσδοκίες γονέων και συλλόγου». Βασικός ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Αντώνης Κ.Τραυλός.

Ο Αντώνης Τραυλός είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της Κινητικής Μάθησης και Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει διδάξει στη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μαθήματα Φυσικής Αγωγής, Ψυχολογίας, Αθλητικής Ψυχολογίας, και Κινητικής Ανάπτυξης και Συμπεριφοράς.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 100 επιστημονικές εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει πέντε βιβλία. Οι δημοσιεύσεις του αποτελούν πηγή επιστημονικής πληροφόρησης και αποδοχής από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Στις δημοσιεύσεις του έχουν γίνει περίπου 400 αναφορές από άλλους συγγραφείς (citation index) σε επιστημονικά άρθρα, βιβλία και διατριβές. Έχει 230 παρουσιάσεις σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και σεμινάρια. Στις 100 από τις 230 παρουσιάσεις συμμετείχε ως κύριος ομιλητής σε επίκαιρες θεματικές ενότητες συνεδρίων και σεμιναρίων.

Ο αριθμός των διαλέξεων πάνω σε θέματα διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης συμπεριφορών δια μέσου του αθλητισμού ξεπερνά τις τετρακόσιες. Οι αποδέκτες των διαλέξεων ήταν και συνεχίζουν να είναι παιδιά, γονείς, προπονητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί παράγοντες αθλητικών οργανισμών.