Κοσμοσυρροή στην τελετή λήξης του Τουρνουά «Γιώργος Παπαγιάννης»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην τελετή λήξης του τουρνουά «Γιώργος Παπαγιάννης» που διοργάνωσε η Μεγάριδα, ενώ αρκετές ήταν οι υψηλές παρουσίες που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο κλειστό.

Αναλυτικά:

«Τρεις φορές κυριολεκτικά άδειασε & γέμισε το «Αλ. Σάλτας», από τις 9:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, ώρα που πραγματοποιήθηκαν & οι απονομές & οι τιμητικές βραβεύσεις του 2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος της Σχολής Μπάσκετ της Ν.Ε.Μ., με την επωνυμία «Γιώργος Παπαγιάννης».

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, αλλά σε ένα δροσερό, λόγω του κλιματισμού, γήπεδο αθλητές, γονείς, φίλαθλοι, προπονητές & Διοίκηση απέδειξαν περίτρανα τον λόγο που η Ν.Ε.Μ. θεωρείται & αποτελεί οικογένεια & γιατί το μοντέλο αυτό λειτουργίας της ομάδας δίκαια χαρακτηρίζεται από όλους, όσοι αγαπάνε το μπάσκετ πανελληνίως, ως η «λύση» στην κρίση, που διέρχεται το άθλημα στην χώρα μας. Είναι πραγματικά σπάνιο μια Κυριακή στο τέλος του Ιούλη, με καύσωνα, χίλια περίπου άτομα να επιλέγουν αντί για κάποια παραλία να παρακολουθήσουν μπάσκετ & να χειροκροτούν ασταμάτητα, επί τέσσερις & πλέον ώρες, τα παιδιά μας.

Το μήνυμα που μετέφεραν όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι σημαίνον & εκκωφαντικό & αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά του Σχολείου μας αλλά & την καλύτερη επιβράβευση για την δουλειά που γίνεται σ’ αυτό, την οποία δεσμευόμαστε να εντατικοποιήσουμε & να εξελίξουμε.

Με την παρουσία λοιπόν του πρώην ΝΒΑear & διεθνή με την Ανδρών Γιώργου Παπαγιάννη, που το πρωτάθλημα φέρει τ’ όνομά του, του θρύλου του 87΄ Πρωταθλητή Ευρώπης & γνωστού & επιτυχημένου coach Νίκου Λινάρδου, των επίσης γνωστών & φίλων, καταξιωμένων coaches Διονύση Γκιουλέα & Γιώργου Παπανικολάου, αλλά & την παρουσία του πρώτου πολίτη του Δήμου μας, σταθερού υποστηρικτή & φιλάθλου της ομάδας μας, Δημάρχου Γρηγορίου Σταμούλη & της προέδρου του Ηροδώρου & εξέχοντος «κομματιού» της μπασκετικής ιστορίας μας, διεθνούς με την Γυναικών, της «δικής» μας Γιάννας Ρήγα, έλαβαν χώρα οι 3 Τελικοί, τα τελικά Διαγωνιστικά Παιχνίδια του 2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματός μας, οι απονομές στους νικητές & οι τιμητικές βραβεύσεις.

Ο coach Λινάρδος στην δική του τιμητική βράβευση για την προσφορά του στο μπάσκετ, από τον πρόεδρο μας Σπύρο Κορώση, τόνισε ότι: «αυτό που βλέπω σήμερα δεν γίνεται ούτε στις «μεγάλες» ομάδες & αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο σε αυτούς που το υλοποίησαν όσο & σ’ εσάς που το στηρίζετε. Έδωσε δε, στον coach Μάνταλο μια υπογεγραμμένη συλλεκτική φωτό της θρυλικής Ομάδας του 87΄ για να κοσμεί τα Γραφεία του Συλλόγου μας.

Ο πρόεδρός μας ευχαρίστησε τον coach για την τιμητική παρουσία του & την αγάπη του στην ομάδα μας & επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι για τα μικρά παιδιά η παρουσία του Παπαγιάννη στην πόλη μας, γεγονός που φαίνεται από τον τρόπο που τον κοιτάνε & τον πλησιάζουν. Ο Γιώργος φυσικά, δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να φωτογραφίζεται με όλους, να υπογράφει παντού αυτόγραφα, να μοιράζει φανέλες του Παναθηναϊκού, που είχε φέρει μαζί του & να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους μικρούς & μεγάλους συντοπίτες του.

Ιδιαίτερη στιγμή της Τελετής η βράβευση του «τεράστιου» Αλέκου Πέτρουλα για την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση & την μεταπήδησή του στον πάγκο της Ομάδας μας, από τους coaches Μάνταλο & Μπαστούνη. Ο επικεφαλής προπονητής μας μίλησε με συγκίνηση αρχικώς για το πως πλησίασε τον Αλέκο πριν 2 χρόνια, για την μεγάλη καριέρα ως αθλητής με τελικό & f4 Uleb Cup & για την χαρά & την τιμή τόσο της προηγούμενης όσο & της μελλοντικής συνεργασίας τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδηλώσεως έκδηλη ήταν η χαρά & η ικανοποίηση του νέου Δ.Σ., που σχεδόν σύσσωμο & με επικεφαλής τον πρόεδρό μας Σπύρο Κορώση εισέπραξαν από τον κόσμο θερμές ευχαριστίες για την επιτυχία & την αρτιότητα της εκδηλώσεως, καθώς όλοι είδαν μια εξαιρετική διοργάνωση, που γεμίζει υποσχέσεις για το μέλλον, συνειδητοποιώντας ότι η ενασχόληση με την Ν.Ε.Μ. είναι πλέον αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος να προσφέρεις ανιδιοτελώς στα «κοινά» της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στον Τεχνικό Διευθυντή μας coach Μπαστούνη για την σύλληψη, την υλοποίηση & την διεκπεραίωση του εγχειρήματος, καθώς & σε όλους τους coaches του staff (Υφαντή, Κορώση, Μπούρη, Διολέτη, Πέτρουλα, Κοντόπουλο & Μπίμπα) για την εξαιρετικής ποιότητας δουλειά τους».