Κουπίδης: «Στόχος μας να σωθούμε»

koupidisΒαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα του Ηρακλείου, μετά τη νίκη επί του Παγκρατίου. Πολυτιμότερος για την ομάδα της Κρήτης, ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Θέμης Κουπίδης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το αποτέλεσμα αλλά και το επόμενο ματς με αντίπαλο την Καβάλα.

-Θέμη, ο κόσμος του Ηρακλείου είναι απαιτητικός και επιθυμεί την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Πρώτον, θέλουμε να μας πεις, αν θεωρείς ότι αυτό θα γίνει σύντομα και δεύτερον, αν σας δημιουργεί πίεση;

“Δεν μας δημιουργεί πίεση διότι ο στόχος μας είναι να σωθούμε. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλα πρώτα απο ολα θελουμε να σωθούμε κι απο εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει. Όσο για τον κόσμο, είναι θέμα της διοίκησης. Το γεγονός ότι δεν ανεβήκαμε εμείς και ανέβηκε η Λευκάδα, είναι κατι που ίσως τους πεισμώσει”.

-Τώρα έχετε το παιχνίδι με την Καβάλα, με την οποία έχετε ίδιους στόχους…

“Με την Καβάλα θελουμε οπωσδήποτε τη νίκη διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θα παίξουμε με καλή ψυχολογία για το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

-Εσύ έχεις ριζώσει ουσιαστικά στο Ηράκλειο και παρότι είχες πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, αποφάσισες να μείνεις. Τι σε κράτησε;

“Αυτό που με κράτησε είναι το οικογενειακό κλίμα απο πέρυσι που ανεβήκαμε. Μου συμπεριφέρθηκαν παρά πολυ καλά. Ήταν θέμα ηθικό και όχι οικονομικό. Θέλαμε και οι δυο πλευρές και μάλιστα το είχαμε αποφασίσει πολυ νωρίς”.