Κουρής: «Η ομάδας μας “ξύπνησε” μετά το δεύτερο δεκάλεπτο», Γκίμας: «Σημαντική νίκη»

O Φίλιππος Βέροιας κατέκτησε την τέταρτη νίκη του απέναντι στο Παγκράτι και οι δυο προπονητές Μιχάλης Κουρής και Δημήτρης Γκίμας μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ροσονέρι», Μιχάλης Κουρής δήλωσε. «Φάνηκε η απουσία των τριών τραυματιών μας που αποτελούν μέρος της βασικής μας ομάδας. Η ομάδας μας “ξύπνησε” μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και το Παγκράτι έχει παίξει έξι παιχνίδια εκτός έδρας. Όλοι ξέρουμε ότι η έδρα μας είναι η δύναμη μας. Προσπαθούμε να μάθουν και την κατηγορία τα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γκίμας εμφανώς ευχαριστημένος ανέφερε. «Ηταν μια σημαντική νίκη για τον Φίλιππο. Σεβόμαστε το Παγκράτι σαν ομάδα στο Ελληνικό μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια των παικτών και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο ο τρόπος που μπήκαμε και διαχειριστήκαμε  το παιχνίδι. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι λίγο πλασματικό και μάλλον το Παγκράτι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμουνα. Κρατάμε και μια διαφορά 11 πόντων γιατί όλα μπορείς να τα περιμένεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών για την υποστήριξη. Θέλουμε περισσότερο κόσμο και πιστεύω θα το καταφέρουμε σιγά-σιγά».