Κουστένης: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»

Με ανεβασμένο ηθικό ο Αρκαδικός ανεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει σ΄ενα δύσκολο ματς τον Παπάγου. Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εν όψει της αναμέτρησης, αναφέροντας…

Για το παιχνίδι με τον Παπάγου: “Όπως είπαμε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα ιστορική που έχει δύο εκτός έδρας νίκες και καμία στην έδρα της κάτι που δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαστε έτοιμοι και πάμε στο Παπάγου για να διεκδικήσουμε την νίκη επί ίσοις όροις που θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Αν το γεγονός ότι το Παπάγου δεν έχει νίκη ακόμα στην έδρα του το γεμίζει με πίεση: “Συνήθως και για να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας η ομάδα που παίζει στην έδρα της με έναν αντίπαλο ίδιου επιπέδου είναι και αυτή που έχει την πίεση καθώς εκεί μπαίνει το “πρέπει”. Αυτό το νιώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα εμείς κόντρα στην Καρδίτσα. Θεωρώ πως κάποια σχετική πίεση θα υπάρχει στην ομάδα του Παπάγου όμως αυτό πολλές φορές μετουσιώνεται σε περισσότερη ενέργεια, διάθεση και αποφασιστηκότητα μέσα στο γήπεδο και αυτό βοηθάει στο να παίξεις καλύτερα. Εμείς γνωρίζουμε που βρισκόμαστε. Στο τελευταίο παιχνίδι εκτός στην Αγιά χάσαμε την νίκη για ένα καλάθι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο ωστόσο πάμε να διεκδικήσουμε το ροζ φύλλο και ελπίζω στο τέλος εμείς να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε”.