Κουτσουρεμένη κατά ένα παιχνίδι θα είναι η τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος η οριστική αποχώρηση της Ιεράπετρας από την κατηγορία. Έτσι ο Ιωνικός θα πάρει δυο εύκολους βαθμούς χωρίς να ιδρώσει, μιας και το μεταξύ τους παιχνίδι θα καταχωρηθεί υπέρ του με 20-0.

Όσον αφορά την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Λιβαδειά, θεωρητικά θα έχει εύκολο απόγευμα, όμως στην πράξη θα πρέπει να παλέψει σκληρά ώστε να κατακτήσει τους δυο βαθμούς από τον μαχητικό Μίλωνα. Μέχρι τη Χαλκίδα θα ταξιδέψει ο Εργοτέλης, ο οποίος θέλει να… ξορκίσει το κακό με τις ομάδες από την Εύβοια, από τις οποίες χάνει τα δύο τελευταία χρόνια σε παιχνίδια στο συγκεκριμένο νησί. Παράλληλα αναζητά το διπλό επί της Παναγίτσας για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την Πεντέλη θα φιλοξενήσει η Γέρα, η οποία σε τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων -και δικής της επιτυχίας- θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Με μόλις ένα βαθμό διαφορά (ο Παπάγος προηγείται του Κορωπίου) αλλά με το ίδιο σερί θετικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αναμετρήσεις τους (από μια νίκη εκατέρωθεν), Κορωπί και Παπάγος θα τα δώσουν όλα για το ροζ φύλλο αγώνα στην 11η και τελευταία αγωνιστική (Α’ γύρου) του ομίλου.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Κορωπί – Παπάγος (1ου Γυμνασιου Κ., 17:00)
Λιβαδειά – Μίλωνας (Διβαδειας, 17:00)
Παναγίτσα Χαλκίδας – Εργοτέλης (Χαλκιάς, 16:00)
Πάπαδος Γέρας – Πεντέλη (Μυτηλινης, 16:00)
Ιωνικός Νικαίας – Ιεράπετρα 20-0
Ρεπό: Πολυκράτης