Κουφός: «Θα είναι ύπουλο ματς»

Με το «διπλό» στις αποσκευές του έφυγε το Ρέθυμνο από την Τρίπολη. Οι Κρητικοί διατηρήθηκαν στη θέση  της βαθμολογίας και παραμένουν ένα από τα ισχυρά φαβορί για την άνοδο.

Η πολύ καλή παρουσία των παικτών του Στέργιου Κουφού, όπως είναι φυσικό τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για τη νίκη μας, η οποία θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και είχαμε πολύ καλή αντίδραση όσον αφορά το μυαλό και την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Όλα αυτά, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ευτυχώς καταφέραμε και διαβάσαμε το παιχνίδι μετά από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτερο», σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

«Η ευστοχία μας στα σουτ τριών πόντων, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος μας. Δυστυχώς η έλλειψη πολλών και ισάξιων εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την ίδια απόδοση και στην τελευταία περίοδο, όπου αποτέλεσμα ήταν να μας πλησιάσει στο σκορ ο αντίπαλος. Πάντως, όπως και να έχει η νίκη μας είναι παλικαρίσια και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά, προσφέροντας όμορφες συγκινήσεις στον κόσμο μας και στην πόλη μας».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με τον Πανερυθραϊκό: «Πλέον χρειάζεται να επιδείξουμε πολύ προσοχή στην διαχείριση της επόμενης ημέρας, γιατί το ματς που έρχεται με τον Πανερυθραϊκό είναι πολύ ύπουλο. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας, τώρα που η ομάδα δείχνει και πάλι ότι είναι μέσα στον στόχο».

Πηγή: ret.gr