Κούνησε μαντήλι στο λιμάνι ο Ντούντα!

Η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απ’ τον Παναθηναϊκό έκανε δίχως αμφιβολία πιο “φτωχό” το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον μετρά μία ακόμη… απώλεια ενός μεγάλου κόουτς. Ο λόγος για την απόφαση του Ντούσαν Ιβκοβιτς να “κουνήσει μαντήλι” στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό!!! Ο Σέρβος τεχνικός στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής (15/6) με τους διοικούντες τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο, απάντησε αρνητικά στην πρότασή τους για ανανέωση της συνεργασίας, δηλώνοντάς τους ότι θέλει να συνεχίσει μόνο στον πάγκο της εθνικής Σέρβίας.

Μία απόφαση την οποία φέρνει τα πάνω-κάτω στους Πειραιώτες, οι οποίοι πάντως φρόντισαν να τον ευχαριστήσουν για την υπερπροσφορά του στον σύλλογο, ενώ παράλληλα άκουσαν με ικανοποίηση τη θέση του πως εάν αποφασίσει να στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε την εξής δήλωση:

Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού.