Κράτησε Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

Βήμα βήμα η Καρδίτσα χτίζει την ομάδα της ερχόμενης σεζόν συνεχίζοντας δυναμικά τις ανανεώσεις, διατηρώντας τον κόρμό της. Ετσι και ο Γιώργος Μαυρογιάννης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φορά τη φανέλα του ΑΣΚ.  

H ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιώργο Μαυρογιάννη. Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ ήταν πέρυσι από τους σημαντικότερους παίκτες του Α.Σ.Κ., αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ και στα κλεψίματα στην ομάδα και έχοντας ηγετικό ρόλο, τη βοήθησε να φτάσει στην άνοδο στην Α2. Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν αμοιβαία επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και του αθλητή και πλέον, ο Γιώργος Μαυρογιάννης θα είναι και τη νέα χρονιά πρωταγωνιστής στην ομάδα μας, συμβάλλοντας με τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και το ήθος και την προσωπικότητά του, στην επίτευξη των στόχων του Α.Σ.Καρδίτσας.

Στα 25 του χρόνια, ο ύψους 1.93 μ. πλέι μέικερ έχει πολλές παραστάσεις από την Α2 Εθνική στην οποία μετρά ήδη τέσσερις σεζόν από το 2012 έως το 2016 με συνολικά 105 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα βρεθεί δυο φορές στην πρώτη δεκάδα των πασέρ της κατηγορίας και άλλες δυο στην καλύτερη δεκάδα στα κλεψίματα.
Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».