Ανανεώσεων συνέχεια για τη Νίκη, με τον σύλλογο του Βόλου να ανακοινώνει ακόμα μία παραμονή, αυτή του 17χρονου γκαρντ, Χρήστου Σούλη. 

Η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Χρήστο Σούλη (17, 1,91, PG).

O Χρήστος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. Πλέον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του κι απο τα μέσα της σεζόν κι έπειτα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ.
Την περασμένη χρονιά, πέρα από τις συμμετοχές του με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην ομάδα του Εφηβικού τμήματος και της Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».