Κρατάει και πάλι τα… ηνία της Καρδίτσας ο Χάρης Φόρος

xaris foros_karditsaΣτον πάγκο του Α.Σ.Καρδίτσας συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο Χάρης Φόρος, που θα οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η νέα διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, είχε σαν πρώτο της μέλημα να κλείσει το θέμα του προπονητή και εκτιμώντας την προσφορά και τις ικανότητες του Χ.Φόρου, πρότεινε στον Τρικαλινό προπονητή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν για τη νέα περίοδο.

Ο Χ.Φόρος, ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως βοηθός και το Δεκέμβριο ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή. Τη νέα χρονιά, είναι εκείνος που θα έχει την ευθύνη δημιουργίας και καθοδήγησης της ανδρικής ομάδας. Κοινός στόχος της διοίκησης και του προπονητή, είναι η δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου στο νέο πρωτάθλημα, που θα συνδυάζει το αποτέλεσμα με το όμορφο μπάσκετ.

Ξεκίνησε η μεταβατική περίοδος
Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας, με τις οδηγίες του προπονητή Χάρη Φόρου. Καλούνται οι αθλητές της ομάδας να δώσουν το «παρών», ενώ μπορούν να συμμετέχουν και όσοι άλλοι αθλητές το επιθυμούν.

«Αυλαία» την Πέμπτη για τις ακαδημίες
Με μια μικρή γιορτή στο κλειστό, ολοκληρώνουν τη χρονιά οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 17.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, θα γίνει η εκδήλωση για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας, που θα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι αλλά και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων. Καλούνται οι γονείς και οι μικροί αθλητές να δώσουν το «παρών».