Κρατά τα ηνία του Πανιωνίου και στην Elite League ο Περικλής Ταυρόπουλος

Με τον Περικλή Ταυρόπουλο θα πορευτεί και στην Elite League ο Πανιώνιος. Οι “κυανέρυθροι” που πανηγύρισαν την κατάκτηση της ανόδου, αλλά και τη συμμετοχή στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζουν πλώρη για τη νέα σεζόν με τον έμπειρο Ελληνα προπονητή να διατηρεί τα ηνία της ομάδας.

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Περικλής Ταυρόπουλος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Με τον coach Ταυρόπουλο στον πάγκο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατάφερε κατά τη σεζόν 2022-2023 να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και ταυτόχρονα να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF Trophy) και να αγωνιστεί στο πρώτο Final-8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Basket League”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Περικλής Ταυρόπουλος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:
“Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, από το σημείο που γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια εντός κι εκτός γηπέδου, ο Πανιώνιος πέτυχε το στόχο του με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ανώτερη κατηγορία και με δυσκολότερη αποστολή η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα βαδίσουμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που για τον Πανιώνιο πάντοτε θα είναι ο πρωταθλητισμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και θέλουμε να είναι και πάλι κοντά μας”.