Κρούσμα κορωνοϊού στη Γέφυρα

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα (21/10) το κλειστό γυμναστήριο της Γέφυρας έπειτα από κρούσμα κορωνοϊου το οποίο βρέθηκε στο αντρικό τμήμα το συλλόγου. Η Γέφυρα μετά από αυτό το συμβάν, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, απολυμαίνοντας το γήπεδο ενώ επικοινώνησε και με τον ΕΟΔΥ. 

Αναλυτικά:

«Μετά το επίσημο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αθλητή του αντρικού τμήματος του Συλλόγου μας, ο σύλλογος μας άμεσα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών μας που γυμνάζονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας. Ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κο Ανεστιδη Ανέστη ο οποίος επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κο Αναγνωστοπουλο Σταυρό. Αμεσως δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το κλειστό γυμναστήριο και να ακολουθήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους. Η απολύμανση θα γίνει σήμερα και το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ΕΟΔΥ ώστε να δοθούν περαιτέρω ενημερώσεις για το τι θα ακολουθήσει. Το ΔΣ του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και γονείς και τηρώντας από την πρώτη στιγμή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ .Θα υπάρχει ενημέρωση σε κάθε τι που χρειάζεται να ακολουθήσει για την αντιμετώπιση του Ιού!!».