Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»

Το μεγάλο διπλό που πήρε η Ελευθερούπολη στην Ερυθραία βάζει σε μία άλλη βάση τα δεδομένα της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Με τον προπονητή του συλλόγου Κυριάκο Παπαδόπουλο, πάντως να κρατά… χαμηλά τη μπάλα και να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά από αυτή τη νίκη. «Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε, πρέπει να πάμε αμέσως στο επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι εκτός έδρας. Αυτή τη φορά με το Μαρούσι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Αναφερόμενος στο που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό είπε: «Ακολουθήσαμε κατά γράμμα την τακτική μας. Τα παιδιά είχαν πάρα πολύ μεγάλη διάθεση στην άμυνα και ήθελε η ομάδα να αντιδράσει από την εντός έδρας ήττα από τον ίδιο αντίπαλο που είναι ένα ποιοτικό σύνολο. Είμαστε ενωμένοι και το κυριότερο ότι ακολουθήσαμε το πλάνο μας κατά 100%. Μπλοκάραμε τα ατού των αντιπάλων και τελείωσε το ματς υπέρ μας. Η άμυνα που παίξαμε ήταν καθοριστική ενώ επίσης είχαμε ηρεμία στην επίθεση».

Στάθηκε και στη σημασία της διαφοράς του πρώτου αγώνα: «Σίγουρα είναι καθοριστική γιατί είναι μια από τις δυο γκέλες που κάναμε στην έδρα μας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας καλύψαμε με το παραπάνω τη διαφορά. Θα δείξει στο τέλος το πόσο σημαντικό είναι ότι πήραμε αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πανερυθραϊκό». Ενώ αναφορικά με την εικόνα που έδειξε η ομάδα της Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι τόνισε: «Εκτός έδρας έχουμε κάνει μέχρι τώρα δυο ήττες. Η μια στην Πάτρα με τον Απόλλωνα όπου δεν ήμασταν καλοί και η άλλη με τον Ολυμπιακό με πολύ καλή εμφάνιση. Εκτός έδρας έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε γενικές γραμμές. Μπορεί και το ματς με τον Πανερυθραϊκό να ήταν το καλύτερο μας αν δούμε τη συνολική στατιστική»

Νίκη ψυχολογίας, αλλά «… δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε. Πρέπει να πάμε αμέσως στο επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι εκτός έδρας. Αυτή τη φορά με το Μαρούσι. Θέλω να πω ότι γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις ομάδες και τους προπονητές να ανταποκριθούν σε αγώνες που γίνονται Τετάρτη και Σάββατο. Δεν έχουν φτιαχτεί οι ομάδες να παίζουν Τετάρτη και Σάββατο. Η δική μας η ομάδα έχει κάνει πολλά ταξίδια μέχρι τώρα. Ουσιαστικά είναι μερικές ομάδες που ταξιδεύουν σε μας και την Καρδίτσα. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην κούραση, είναι επιπλέον. Η διοίκηση μας σε όλα αυτά ταξίδια κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην μας λείψει τίποτα ως ομάδα», όπως τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο, το Μαρούσι. «Αντιμετωπίσαμε το Μαρούσι την 1η αγωνιστική το οποίο είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Πάλι δεν έχει να χάσει τίποτα. Από την αρχή είχαν ως στόχο μια καλη πορεία, πράγμα που συνέβη. Εμείς δεν πετάμε στα ουράνια επειδή κερδίσαμε τον Πανερυθραϊκό. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη αλλά δεν παίρνουν σε καμία περίπτωση τα μυαλά μας αέρα».