Κυριακού: «Να είμαστε καλύτεροι»

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν έκανε την αρχή που θα ήθελε καθώς στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Δημήτρης Κυριακού σχολίασε το αποτέλεσμα αυτό εστιάζοντας παράλληλα την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό:

«Δυστυχώς για μας, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πει στην αρχή ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζαμε ότι με τη διάθεση και την ενέργεια την οποία θα βγάζαμε θα τα καταφέρναμε σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετή ούτε η διάθεσή μας, ούτε η ενέργειά μας για να καταφέρουμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα που ήταν σε μια πάρα πολύ καλή μέρα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να ετοιμασθούμε για το δεύτερο παιχνίδι που είναι στην Αθήνα με τον Πανελευσινιακό και φυσικά να είμαστε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι που είμαστε, τι πάμε να κάνουμε και βέβαια να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιστολή στο Αστυνομικό Τμήμα

Επιστολή διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης έστειλε ο Πιερικός Αρχέλαος για τη σύλληψη -στα πρώτα λεπτά του αγώνα- του νεαρού φιλάθλου και την προσαγωγή του με χειροπέδες (!!!), η οποία είχε σαν αποτέλεσμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την άμεση αποχώρηση των οργανωμένων φιλάθλων από το γήπεδο.