Κωνσταντινίδης: «Σε καμία θέση δεν αισθάνεσαι ασφαλής»

Στην έναρξη του πρώτου γύρου, η Δάφνη Δαφνίου φιλοξενεί αύριο (25/1, 17:00) τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο προπονητής της ομάδας, Μάης Κωνσταντινίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για το επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό, τη συνολική παρουσία της Δάφνης στην Α2 και το δύσκολο ξεκίνημα του δεύτερου μισού της διοργάνωσης.

Αρχικά, σχολίασε την έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι οι κυριότεροι παράγοντες για την ήττα ήταν η μη προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες λανθασμένες κομβικές εξωαγωνιστικές αποφάσεις».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής παρουσία στο Πρωτάθλημα, και στους στόχους της συνέχειας: «Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην έβδομη θέση, όμως, με δεδομένη την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της Α2, καμία στιγμή δεν μπορείς να αισθάνεσαι “ασφαλής”. Προσωπικά, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αν στον Β’ Γύρο πετύχουμε καλύτερο ρεκόρ νικών-ηττών από τον Α’ Γύρο».

Μίλησε, επίσης, για την… πορεία του project με τον νεανικό κορμό: «Το project, που ξεκίνησε πέρυσι με την συνεργασία Δάφνης Δαφνίου – ΓΣ Περιστέριου και επιβραβεύτηκε με την άνοδο στην Α2, θα θεωρηθεί επιτυχημένο μόνο, αν συνδυαστεί η επίτευξη των στόχων της ομάδας με την ατομική βελτίωση των παικτών της».

Ολοκληρώνοντας, επισήμανε για τον αγώνα με τον Διαγόρα: «Αύριο παίζουμε απέναντι στην εμπειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την αμυντική του πλευρά, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».