Από τη Γερμανία επέστρεψε η Εθνική ομάδα, η οποία πλέον προετοιμάζεται για το Ακρόπολις στο οποίο δεν θα λάβουν μέρος οι Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος ενημέρωσε προσωπικά τους δύο παίκτες, δήλωσε σχετικά: «Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται… αυτόματα.

Εγώ θέλω να πω ότι η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα έγινε με όλες τους τις δυνάμεις, ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας και το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σαν να πίνω δηλητήριο. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου. Να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ’ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα».