Κόψιας: «Το παιχνίδι είναι εξ’ ορισμού δύσκολο»

Το πέμπτο του παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει  την Κυριακή το απόγευμα (14/11, 17:00) ο Μανδραϊκός κόντρα στον Πανιώνιο. Σε αυτό το πλαίσιο ο αρχηγός του συλλόγου, Παντελής Κοψιάς δήλωσε:
Αρχικά, μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου, η οποία τυγχάνει να ήρθε με buzzer-beater του:
“Στο ματς με το Παλαιό Φάληρο ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν πτοηθήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω με 8 πόντους διαφορά και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα που έβαλα το νικητήριο καλάθι αλλά πάνω από όλα μετράει ότι πήραμε την πρώτη μας νίκη γιατί προσπαθούμε πολύ κάθε μέρα στο γήπεδο.”
Εν συνεχεία, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
“Ο Πανιώνιος είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας και το παιχνίδι είναι εξ’ ορισμού δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι μία ειδική περίπτωση λόγω της ιστορίας του αλλά αυτό νομίζω ότι θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και ενθουσιασμό. Έχουν πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά εμείς πρέπει να μπούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να βγάλουμε ενέργεια. Πρέπει να δείξουμε πόσο το θέλουμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας, ειδικά τώρα που η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη λόγω της νίκης με το Φάληρο.”