Λάρισα ή ΟΑΚΑ; Η… Αστυνομία θα αποφασίσει!

Σε Λάρισα ή ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί τελικά ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Αρη και του Παναθηναϊκού. Όσο για την τελική επιλογή; Αυτή θα ανήκει ουσιαστικά στην… Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει εάν το κλειστό της Λάρισας (το οποίο ήταν η κοινή επιλογή των δύο φιναλίστ) πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Εάν η απόφαση είναι αρνητική, τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή».