«Λαβωμένη» αισιοδοξία για τους Τιτάνες

Το απουσιολόγιο του προπονητή Νίκου Γρηγοριάδη δεν ήταν λευκό ούτε και σήμερα. Ο Στέλιος Μελισσαρίδης ταλαιπωρείτε τις τελευταίες δέκα ημέρες από θλάση στη γάμπα ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα έχει μείνει εκτός και ο Γρηγόρης Αδαμόπουλος λόγω ενός σοβαρού διαστρέμματος.

Αμφότεροι κάνουν αποθεραπεία και γίνεται εντατική προσπάθεια ώστε να επανέλθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Ελευθερούπολη.

Οι Τιτάνες Δράμας μας έχουν συνηθίσει να είναι αρκετά μαχητικοί δυναμικοί και αποτελεσματικοί κάθε Κυριακή αλλά στον δεύτερο γύρο κάτι άλλαξε (ανεξάρτητα από τη τελευταία αγχωτική νίκη) και ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Γρηγοριάδης μας λέει γιατί: «Από τα Χριστούγεννα και μετά τα πράγματα δεν μας πήγαν καλά. Η διακοπή εκείνη δεν μας βγήκε σε καλό. Από κει και έπειτα δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, είχαμε πολλές απουσίες και λόγω φοιτητών που έχουμε αρκετούς στη σύνθεση μας και όλα αυτά μας επηρέασαν. Όμως έστω και έτσι, αν είχαμε κερδίσει τον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

Έχουμε πλέον έξι αγωνιστικές στις οποίες πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια κάνοντας αρχή από το τοπικό ντέρμπι με την Ελευθερούπολη. Αν τα καταφέρουμε θα αποφύγουμε και τα μπαράζ ενώ σε άλλη περίπτωση δεν είναι αυτή η μοναδική μας ευκαιρία.

Έχουμε τρία παιχνίδια εντός έδρας με Δόξα Πεύκων, Κομοτηνή και Μαντουλίδη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα. Το κλειδί είναι η συνέπεια και η μεγάλη προσπάθεια. Περιμένουμε βέβαια περισσότερα και από τους μικρούς μας».