Λεύκιππος: Επενδύει σε ταλέντα της Ξάνθης

Πιστός στο πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών παικτών, ο Λεύκιππος πραγματοποίησε σήμερα (2/9) άλλη μία μεταγραφή με αυτή τη φιλοσοφία.

Η ομάδα της Ξάνθης απέκτησε τον 19χρονο Βασίλη Βασαλάκη από τον τοπικό Αρίονα, τον 3ο παίκτη από την πόλη που πήρε μετά τους Απόστολο Κουρτίδη (επίσης από τον Αρίονα) και Δημήτρη Διαμαντή (από την Ασπίδα).

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Βασίλη Βασαλάκη στην ομάδα μας και ήδη προπονείται με παλιούς και νέους συμπαίχτης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 όπου η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο δυναμικός forward τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης αλλά οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Βασίλης Βασαλάκης γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2004, αγωνίζεται στη θέση του forward και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τη φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ έχοντας αναδειχθεί πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και 5ος Πανελληνιονίκης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΟΚ.

Βασίλη ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες !».