Λιόνας: «Οι παίκτες μου αξίζουν αυτήν την πορεία»

Το αχαϊκό ντέρμπι άνηκε στην Αχαγιά παίρνοντας μία σημαντική νίκη απέναντι στον Γλαύκο. Ο Θανάσης Λιόνας μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

«Σήμερα πετύχαμε μία σπουδαία νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία, η οποία συνοδεύτηκε και με εξαιρετική εμφάνιση. Τα παιδιά παρουσιάστηκαν στο παρκέ, συγκεντρωμένα και με μεγάλο πάθος και κατάφεραν να πετύχουν μία καθαρή νίκη απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους της κατηγορίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια -και σε αυτούς που αγωνίστηκαν περισσότερο και σε αυτούς που αγωνίστηκαν λιγότερο αφού η προσπάθεια είναι συλλογική- γιατί αξίζουν αυτήν την πορεία και η ομάδα μέσα από τις εμφανίσεις της δείχνει ότι το τρίπτυχο αθλητές-προπονητές-διοίκηση είναι μία γροθιά και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται πολύ καλύτερο.

Σημαντική βοήθεια για μία ακόμα φορά, ήταν αυτή του κόσμου. Του αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι η βοήθειά του είναι πολύτιμη και τη ζητάμε κάθε φορά. Επί τη ευκαιρία, εύχομαι  καλές γιορτές και υγεία σε όλους».