Λυκογιάννης: «Προσεκτικοί και σοβαροί»

lukogiannisΑποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το… δεξί τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους, στο πρωτάθλημα  είναι στον Ιωνικό Νικαίας.

Το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου θα υποδεχθεί στο κλειστό του Πλάτωνα στην Καλλιθέα την Ένωση Ιλίου και όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα που έχουμε ρίξει απίστευτη δουλειά στο γήπεδο και περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Όσον αφορά στο «κλειδί» της νίκης τους πρόσθεσε πως θα πρέπει να παίξουν με σοβαρότητα: «Παίζουμε με μια καλή και σοβαρή ομάδα όπως είναι το Ίλιον. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί επειδή είναι πρεμιέρα και ο αντίπαλος έχει ήδη παίξει δύο παιχνίδια και κατά κάποιο τρόπο έχει βρει έναν ρυθμό». Τέλος, ο 32άχρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητά τους: «Εμείς δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά, αλλά πάντα το επίσημο είναι ένα διαφορετικό ματς. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».