Λ. Καραλευθέρης: «Φέρτε πίσω τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου…»

Εδώ και περισσότερες από 120 ημέρες δεν έχει πατήσει τα παρκέ, δεν έχει προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και βλέπει το πρόβλημα του κορωνοϊού να αφήνει σημαντικές «πληγές» στο ελληνικό μπάσκετ. Κι εκείνο που θα ζητούσε ο νεαρός γκαρντ της ΦΕΑ Λευτέρης Καραλευθέρης από τους αρμόδιους είναι να «… φέρουν πίσω τη ζωή και την καθημερινότητά μου», όπως αποκάλυψε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook!

Καλώς, ή κακώς έχει γίνει ένας διαχωρισμός στο μπάσκετ με την μία πλευρά να είναι οι ομάδες που έχουν αγώνες και προπονήσεις κι από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι που απλά κοιτάζουν. Θεωρείς πως αυτό είναι σωστό, ή λάθος;
«Φυσικά και είμαι κάθετος στο ότι είναι άδικο.. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια μέση λύση για όλες τις κατηγορίες. Ένας άνθρωπος από τον αθλητισμό μπορεί να βγάζει το βασικό εισόδημά του και το να του το κόβει κανείς έτσι το θεωρώ μεγάλο λάθος εφόσον υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αντιμετώπισης».

Σε ένα πιθανό τετ α τετ με αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, τι θα τους έλεγες;
«Προσωπικά θα έλεγα μια πρόταση και αυτή θα ήταν «Φέρτε πίσω τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου»».

Σε ατομικό επίπεδο τι κάνεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις το σώμα σου σε όποιο αγωνιστικό επίπεδο μπορείς;
«Λόγω και της δουλειάς μου (σ.σ. γυμναστής) φυσικά απαιτείται καθημερινή άσκηση και διατροφή. Δεν έχω αφήσει την απραξία του μπάσκετ να κυλήσει στο σώμα μου. Καθημερινή άσκηση!».

Όλοι λένε πως η χρονιά είναι χαμένη, θεωρείς πως μπορεί να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ;
«Δυστυχώς είναι πολύ… σκούρα τα πράγματα και δεν βλέπω καθόλου φως στο τούνελ. Η φετινή χρονιά είναι χαμένη για μένα. Ελπίζω ξεκάθαρα για την επόμενη, αλλά και γι’ αυτή σίγουρος δεν είμαι».