Λ. Χατζηκυριακίδης: «Ήταν εξαιρετική συνεργασία, με σεβασμό και ειλικρίνεια»…

Οι δρόμοι του Πιερικού Αρχέλαου και του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μπορεί να… χώρισαν, αλλά αυτός ο χωρισμός έγινε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις κι αυτό φαίνεται κι απ’ το ευχαριστώ του έμπειρου προπονητή. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς με δήλωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου για τη συνεργασία τους η οποία όπως επισημαίνει ήταν εξαιρετική και στηρίχτηκε στον σεβασμό και την ειλικρίνεια, ενώ δεν παραλείπει να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των τμημάτων υποδομής, αλλά κυρίως στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η δήλωση του Χατζηκυριακίδη αναφέρει:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Πιερικό Αρχέλαο για την τιμή που μου έκανε να είμαι ο προπονητής της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική συνεργασία που στηρίχτηκε, κατά κύριο λόγο, στο σεβασμό, στην ειλικρίνεια και στην ομαδική προσπάθεια που υπήρχε μεταξύ έμενα, της διοίκησης και των παικτών σε όλη την διάρκεια της παραμονής μου στη φιλόξενη Κατερίνη.

Κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όλα αυτά επέφεραν και το επιθυμητό αποτέλεσμα  που ήταν η επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί από τη διοίκηση στην αρχή της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους της διοίκησης για την συμπαράσταση αλλά και τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των τμημάτων υποδομής όπου γίνεται μια άριστη δουλειά, όπως επίσης και  τον συνεργάτη μου Χρήστο Ξηρομερίτη, του οποίου η βοήθεια ήταν καταλυτική για την επίτευξη του αποτελέσματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας και  βέβαια τους υπέροχους  φίλους της ομάδας για την θερμή τους συμπαράσταση».