Μένει στο Αγρίνιο, αλλά στη ΓΕΑ ο Τασόπουλος

Στο Αγρίνιο αλλά με τη φανέλα της ΓΕΑ θ’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο Κώστας Τασόπουλος. Μία κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους νεοφώτιστους στη Γ’ εθνική, μ’ έναν παίκτη που ξέρει την ομάδα – από εκείνη ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία – και μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στα ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση της ΓΕΑ αναφέρει:

«H Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενός δικού της παιδιού του Κωνσταντίνου Τασόπουλου. Ο Ντίνος ξεκινώντας από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα συνέχισε την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών φτάνοντας μέχρι την Α2. Στην Πρωτεύουσα της Αχαΐας αγωνίστηκε επίσης με την φανέλα των Γλαύκου και Αχαγιά ενώ υπήρξε μέχρι πρόσφατα μέλος του Α.Ο. Αγρινίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Β Εθνική αλλά και στην Α2.Καλωσορίζουμε τον Ντίνο στην ομάδα μας και πάλι και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας.

* Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Α.Ο.Αγρινίου για την άψογη συνεργασία στην μεταγραφή του αθλητή και ευχόμαστε στον συμπολίτη μας, υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».