Μέξας: «Εχουμε το… όπλο του Ιβανωφείου μαζί μας»

Ο Ηρακλής στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, πήρε τη νίκη επί του Εθνικού τερματίζοντας στη δεύτερη θέση που του δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής των «κυανόλευκων», Κώστας Μέξας. 

«Ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με θετικό πρόσημο, θέλω να πιστεύω. Με τη 2η θέση εξασφαλισμένη εδώ και καιρό και μαζί το πλεονέκτημα έδρας και με καλό μπάσκετ σε αρκετά παιχνίδια, αν και μπορούμε καλύτερα. 

Πλέον είμαστε στα πλέιοφς, έχουμε το “όπλο” του Ιβανωφείου μαζί μας, θέλουμε δύο νίκες για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, που είναι και κάτι που θέλει και αξίζει όλος ο Σύλλογος και ο κόσμος του για τόση υπομονή και προσπάθεια που κατέβαλλαν.

 Ελπίζω να τα καταφέρουμε, όλα είναι στο χέρι μας, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, καθώς έχουμε δύσκολο έργο, με ομάδες που έδειξαν καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα, όπως ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι, ήταν διαδικαστικό, το θετικό είναι ότι φεύγουμε όλοι καλά, ότι η ομάδα έπαιξε ένα δυνατό ματς και επιστρέφουμε για να δουλέψουμε ενόψει των πλέιοφς χωρίς πρόβλημα».