«Μήπως o Πολυκράτης να αγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα της Τουρκιάς;»

Μία «καυστική» ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του Πολυκράτη, με αφορμή την απόφαση της ομοσπονδίας να κατακυρώσει το ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Μίλωνα, υποβιβάζοντας τον σαμιώτικό σύλλογο… Σε αυτή καταλογίζουν ευθύνες για την αλλαγή της απόφασης στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «…Μήπως θα έπρεπε ο πρόεδρος του Πολυκράτη να εξετάσει το ενδεχόμενο η ομάδα μας να αγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα της Τουρκίας»!!!

 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής τους αναφέρει:

«Μόλις διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη ότι ενώ χτες η ομοσπονδία μπάσκετ έβγαλε απόφαση ότι το ματς με τον Μίλωνα θα επαναληφθεί την Κυριακή 28/4/2013 και ώρα 13:00 (ανακοινώθηκε και επίσημα στο sait της ομοσπονδίας basket.gr) σήμερα η ομοσπονδία, αλλάζει με απόφαση σκάνδαλο την απόφαση της και κατοχυρώνει το ματς υπέρ του Μίλωνα για να σωθεί η Πεντέλη. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο που κάποιοι δεν θέλουν του χρόνου να υπάρχουν πολλές ομάδες των νησιών στον όμιλο και θέλουν δυο ακόμα ομάδες της Αθήνας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των οπαδών του Πολυκράτη μέσα από την ομοσπονδία !!!! σήμερα πήγαν στο γραφείο του πρόεδρου της ομοσπονδίας κ. Βασιλακόπουλου ο δήμαρχος της Πεντέλης, ο πρόεδρος της Πεντέλης και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ. Εκεί σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν μαζί του ο κ. Βασιλακόπουλος πήρε την απόφαση μόνος του να αναιρέσει την χθεσινή απόφαση όλης της ομοσπονδίας για επανάληψη του αγώνα και κατοχύρωσε το ματς υπέρ του Μίλωνα ώστε να σωθεί η Πεντέλη και ο Μίλωνας . Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο συνέβη στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, κάποιοι θέλουν μόνο ομάδες της Αθήνας στα εθνικά πρωταθλήματα !!!! Εμείς ως μια ομάδα της παραμεθορίου , χωρίς δύναμη και χωρίς την δυνατότητα ο δήμαρχος μας να έρχεται σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ώστε να πιέζει καταστάσεις και να αλλάζονται αποφάσεις, θέτουμε το έξης ερώτημα: Μήπως θα έπρεπε ο πρόεδρος του Πολυκράτη να εξετάσει το ενδεχόμενο η ομάδα μας να αγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα της Τουρκιάς ??? Εκεί ίσως μας θέλουν ποιο πολύ άλλωστε στο επίμαχο παιχνίδι κάποιοι μας αποκάλεσαν και Τούρκους. Να ξέρετε κύριοι ότι ήδη ετοιμάζονται τεράστιες αντιδράσεις στο νησί μας και δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό . Δεν μπορεί κάνεις να στερήσει από την ομάδα μας την παραμονή που κέρδισε δικαία μέσα στο γήπεδο . Αυτό το σκάνδαλο δεν θα κουκουλωθεί και ούτε θα περάσει έτσι είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε για να γίνει το σωστό
Σήμερα είναι ο Πολυκράτης , αύριο ποια νησιωτική ομάδα θα είναι στην θέση μας ????
Δεν γίνεται μια ομόφωνη απόφαση να αλλάζει με μια προσωπική απόφαση .
Περιμένουμε την αντίδραση του επισήμου Πολυκράτη .
οι φίλαθλοι του Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ».