Μίλησε με Ασημάκη, ανακοίνωσε Μητακίδη

Η προσπάθεια της ΜΕΝΤ για τη νέα σεζόν άρχισε με την πρόσληψη του Γιώργου Κοντονάσιου (αντί του Γιάννη Λίβανου) και ένα αναμορφωμένο διοικητικό συμβούλιο (έξι μέλη από το προηγούμενο Δ.Σ. παραιτήθηκαν), τα προβλήματα όμως δεν φεύγουν έτσι απλά… Ο τελευταίος που παραιτήθηκε ήταν ο γυμναστής της ομάδας (Μαυράκης), ενώ στο μεταγραφικό τομέα δεν υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις.

Η ΜΕΝΤ μίλησε μέσα στην εβδομάδα με τον Γιώργο Ασημάκη, ωστόσο η περίπτωσή του δεν μοιάζει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σταμάτη Μητακίδη, ο οποίος θα αναλάβει την παιδική ομάδα του συλλόγου και θα είναι παράλληλα συνεργάτης του Γιώργου Κοντονάσιου στην ανδρική.

Η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ:

«Η ΜΕΝΤ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κο. Σταμάτη Μητακίδη, ο οποίος θα προπονεί την παιδική ομάδα του συλλόγου και παράλληλα θα μετέχει στο προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας.

Καλούνται σε συγκέντρωση-προπόνηση και γνωριμία με τον νέο προπονητή την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της ΜΕΝΤ οι αθλητές του συλλόγου γεννημένοι το 1997, καθώς και οι γεννημένοι το 1998, Αποστόλου Γιώργος, Κογιός Χρήστος και Κωνσταντινίδης Λουκάς».