“Μαζί να κρατήσουμε το μπάσκετ”

Το γεγονός που θέλει μια ομάδα να βγαίνει εκτός στόχων και στη συνέχεια… ξεφορτώνεται τους παίκτες που τη βαραίνουν πλέον είναι σύνηθες. Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους αθλητές να είναι προσεκτικοί στις συνεργασίες τους και να απευθυνθούν στον Σύνδεσμο προκειμένου να κινηθούν όλοι μαζί για να βρουν λύσεις.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, για ακόμη μια χρονιά παρατηρείται το απεχθές σενάριο του “ξεφορτώματος” ανθρώπινου δυναμικού από αρκετές ομάδες  (κυρίως της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και Β’-Γ’ Εθνικής) οι οποίες υλοποιούν ή, όχι  τους στόχους τους, πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα. Με λύπη αντιλαμβανόμαστε πως οι μοναδικοί που “πληρώνουν” το μάρμαρο, είμαστε εμείς.

Αθλητές που έχουν υπογράψει συμβόλαια βρίσκονται στον δρόμο, ποικιλοτρόπως και με διάφορα τεχνάσματα. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της οικονομικής κρίσης  που σαρώνει τη χώρα, παρατηρούμε αύξηση αυτών των φαινομένων. Καλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά και να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και αντιμετώπιση των συμβάντων που προκύπτουν. Επίσης κάνουμε έκκληση προς τις ομάδες, να σεβαστούν την ιστορία τους  και το μπάσκετ. Όλοι μαζί πρέπει να το κρατήσουμε όρθιο τούτες τις δύσκολες ώρες».