Μαρμαρινός: «Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό»

Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρκαδικό .  Για τον επερχόμενο αγώνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Δημήτρης Γαλάνης τονίζοντας πως για ακόμα μία φορά η συγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο:

«Παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και η οποία βρίσκεται  αυτή την εποχή σε εξαιρετική φόρμα. Τα αδέλφια Γκιζόγιαννη με προεξάρχοντα τον Ανδρόνικο, και τον Παπαδάκη, ο οποίος δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό, ηγούνται της προσπάθειας. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαρμαρινός ανέφερε: «Ο Αρκαδικός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πάρα πολλούς καλούς παίκτες και εμείς πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Κάθε αγώνας για μας είναι πολύ σημαντικός. Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και απώλειες και πρέπει να δούμε όλοι μας τι δεν κάναμε καλά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την προπόνηση.