Ματσάρες με κορυφαία στο Κερατσίνι!

keratsini-faros-ghpedoΤο τηλεοπτικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Εθνικό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, η οποία θα είναι και η πρώτη που θα διεξαχθεί ολόκληρη! Από την άλλη, το ματς στη Λευκάδα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαδέρος, όπως και αυτά σε Βέροια, Μαρούσι και Θεσσαλονίκη.

ΔΟΥΚΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (2ο ΓΕΛ Κοκκ., 17:00)

Στη μάχη του πρωταθλήματος μπαίνει και επίσημα ο Δούκας, ο οποίος στο ντεμπούτο του θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι όλο αυτό το διάστημα έχουν δουλέψει σκληρά για ένα θετικό ξεκίνημα. Ο πληγωμένος, έπειτα από δύο σερί ήττες, Ηρακλής, έχοντας τον Γιάννη Δαμαλή στον πάγκο του, καλείται να βρει δυνάμεις για να «χτυπήσει» το ματς και να διεκδικήσει τη νίκη.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΓΣ ΚΥΜΗΣ (Λευκάδας, 17:00)

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς δύο δυναμικές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με στόχο την κατάκτηση των δύο βαθμών. Η Δόξα έχει την ψυχολογία, μετά και το «διπλό » της περασμένης αγωνιστικής και την έδρα. Αυτά θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Λευκαδίτες και να πάρουν μ ία σημαντική νίκη απέναντι σ΄έναν ισχυρό αντίπαλο. Η Κύμη μετά μόνο νίκες και έτσι θέλει να συνεχίσει καθώς το μόνο που δεν χρειάζεται είναι απώλειες..

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΔΑΚ Δ. Βικέλας, 17:00)

Δυναμική αναμένεται η αναμέτρηση στην Βέροια. Ο Φίλιππος απέδειξε πως είναι σκληρός και ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται «σπίτι» του. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σ΄έναν αντίπαλο, ο οποίος φημίζεται για τη μαχητικότητά του. Ο Πανερυθραϊκός θα παλέψει για τη δεύτερη σερί νίκη του, η οποία και θα του δώσει δύο σημαντικούς βαθμούς.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (ΔΑΚ Πεύκων, 17:00)

Ένα παιχνίδι στο οποίο δύσκολα κανείς μπορεί να προβλέψει τον νικητή. Δύο ομάδες που μέχρι σήμερα δεν έχουν γνωρίσει τη χαρά της νίκης έρχονται αντιμέτωπες και μόνο μία από τις δύο θα φύγει με τους δύο βαθμούς. Οι ανταγωνιστικοί Μαχητές θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, η οποία διαθέτει περισσότερη εμπειρία, αλλά και νέο προπονητή. Η Λιβαδειά με τον Βαγγέλη Μάγειρα στα ηνία θα διεκδικήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΕΑ Πατρών, 17:00)

Ο Προμηθέας φιλοξενεί το Παγκράτι έχοντας μοναδικό στόχο το απόλυτο στις νίκες. Οι πατρινοί διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, αλλά και δυνατή έδρα και με αυτά τα όπλα θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία. Όμως, όποιος υποτιμήσει τους «ροσονέρι»… χάνεται. Το Παγκράτι ξέρει να διεκδικεί και να παλεύει μέχρι τέλους για τη νίκη.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Νοκολαϊδης, 17:00)

Το πειραιώτικο ντέρμπι σίγουρα κερδίζει τα βλέμματα. Φάρος και Εθνικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σ’΄ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι φαινομενικά έχουν τον πρώτο λόγπο, καθώς τόσο η έδρα, αλλά και η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τους καθιστούν φαβορί. Για τον Εθνικό αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς (δεν έπαιξε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές) με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου καλούνται να βρουν γρήγορα τα πατήματά τους για να μπορέσουν να κλέψουν το «διπλό».

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ – ΨΥΧΙΚΟ (Αγ. Παύλου, 17:00)

Στο Πευκοχώρι ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία καθώς αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην Α2 για την ομάδα της Χαλκιδικής. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι πρέπει να παλέψουν σκληρά και να διεκδικήσουν τη νίκη καθώς ο αντίπαλος, είναι πιο έμπειρος, ενώ διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. «Παρθενική» εμφάνιση φέτος θα είναι αυτή για το Ψυχικό (δεν έπαιξε τις δύο πρώτες αγωνιστικές), το οποίο το μόνο που θέλει είναι να ξεκινήσει τη χρονιά θετικά.