Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Αρκαδικός πραγματοποίησε σήμερα το πρωί τον αγιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.
Τεχνικό επιτελείο, παίκτες αλλά και η διοίκησης έδωσαν το «παρών» και ευχήθηκαν τα καλύτερα γαι τη σεζόν που έρχεται.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης σε δηλώσεις του μετά τον αγιασμό αναφέροντας πως η ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος αλλά όμως, η ομάδα θα βελτιώνεται μέσα από την καθημερινή προπόνηση:

«Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε σε λίγο καλύτερη κατάσταση και δεν είμαστε για δύο λόγους. Είχαμε δύο αναπάντεχους τραυματισμούς που μας κράτησαν πίσω συν ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καινούργια. Θεωρώ ότι καμιά ομάδα δε θα είναι 100% έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αυτό θα το αντιπαρέλθουμε με περισσότερο πάθος, περισσότερη όρεξη και ζωντάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αρκαδικού και  πρόσθεσε:

«Εύχομαι καλή αρχή σε όλους, νομίζω θα πάνε όλα καλά, πάνω απ’ όλα υγεία και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι.
Για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο, πρέπει να υπάρχει μέσα από την προπόνηση καθημερινή βελτίωση αλλά θεωρώ ότι ερχόμενος και ο Λέβεν από τραυματισμό θα βελτιωθούν τα πράγματα, τα παιδιά έχουν αφομοιώσει αρκετά από τα στοιχεία που ζητάω και ο χρόνος θα βοηθήσει στο να είμαστε πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική».

Την Τετάρτη (6/10) ο Αρκαδικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.