Μεγάλη κίνηση με επιστροφή Χατζηνικόλα η ΑΕΝΚ!

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Νέας Κηφισιάς, η οποία απέκτησε τον Ανδρέα Χατζηνικόλα. Ο εκρηκτικός γκαρντ-φόργουορντ επιστρέφει… σπίτι του ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν στην Α2 με χρώματα του ΑΟ Αγρινίου.

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:


«Δυναμώνει ακόμα πιο πολύ η ΑΕΝΚ με την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηνικόλα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τρίβει τα χέρια του το προπονητικό τημ (Στ. Λαδικός – Δημ. Λαγοπόδης), που μπαίνει ένας ”τίγρης” στη μηχανή της ανδρικής ομάδας. Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας είναι ένας μαχητής, αρκετά γρήγορος, με πολύ καλή άμυνα, δυνατό ρημπάουντ, δυναμικό ντράϊβ και σκοράρισμα απ΄ όλες τις θέσεις. Είναι γέννημα και θρέμμα της ΑΕΝΚ, με πολλές διακρίσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής της και πρωταθλητής ΕΣΚΑ και υπερπρωταθλητής Ελλάδας με τους Νέους το 2018. Είχε συμμετοχές με την ΑΕΝΚ στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής (2016-17), Γ΄ Εθμικής (2017-18 και 2018-19).

Την περασμένη χρονιά 2019-20 αγωνίστηκε με τον ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Α2. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ υποδέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τον 23χρονο Ανδρέα, που ενισχύει την αντίληψη του συλλόγου για το νεανικό ρόστερ και την ανάδειξη και την αξιοποίηση των ταλέντων της».