Μεγάλη συμφωνία

Σε κρίσιμους καιρούς από οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε οριστική συμφωνία με τον επί 3ετίας Μέγα Χορηγό του συλλόγου, DROP ΑΕ, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο σύλλογο για τη ομαλή οικονομική λειτουργία του.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με  την εταιρία DROPτην κορυφαία εταιρία των Βαλκανίων στο χώρο των επίπλων και αξεσουάρ μπάνιου. Η εταιρία Drop με ιδιοκτήτη τον Κώστα Μαρτινίδη θα είναι και τη νέα σεζόν ο Μέγας Χορηγός του Ερμή.

Η εταιρία δραστηριοποιείται με τεράστια δυναμική στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταταστήματα σε Αθήνα και Κρήτη. Τα έπιπλα μπάνιου “drop” καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα μπάνιου της ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. χαρακτηρίζονται για την ποιοτική κατασκευή τους, τον σύγχρονο σχεδιασμό τους σε μοντέρνα και κλασσικά μοντέλα δίνοντας λύσεις, πρακτικές και αισθητικές στην καλύτερη δυνατή τιμή. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με την φιλοσοφία άμεσης εξυπηρέτησης, την έχουν φέρει στην πρώτη θέση, αποτελώντας έτσι την καλύτερη εγγύηση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των καταναλωτών.

Ο πρόεδρος του Ερμή κος Χρηστίδης εμφανώς ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: Η εταιρία DROP και ο κος Μαρτινίδης έχουν τεράστιο μερίδιο στο σημείο που έχει φτάσει ο Ερμής. Θεωρώ ότι το μέγεθος της εταιρίας παρασύρει και όλους εμάς να κάνουμε μεγάλα όνειρα για το μέλλον παρά τις δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις αλλά και τη γενικότερη ασυνέπεια που υπάρχει.

Ο ιδιοκτήτης της DROP AE κος Κώστας Μαρτινίδης ανέφερε τα εξής: Θεωρούμε υποχρέωση μας να στηρίζουμε το καμάρι του τόπου μας. Περιμένω με αγωνία να δω την πιο νεανική ομάδα της Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο ελπίζω ότι τα νέα παιδιά θα κάνουν τη διαφορά και θα σηκώσουν στις πλάτες τους τον Ερμή. Η ευμάρεια της εταιρείας μας σε μια χρονιά τεραστίας ύφεσης ελπίζω να συμπαρασύρει και τον Ερμή, μια ομάδα πρότυπο διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής λειτουργίας».