Μελίσσια: Συνεχίζει με τους Οικονομόπουλο-Γκίκα για τρίτη χρονιά στο «τιμόνι»

Πιστοί στο πλάνο που έχουν καταρτίσει τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται στα Μελίσσια. Και με βάση αυτό, το προπονητικό επιτελείο που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας, θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας. Οι Έκτορας Οικονομόπουλος και Νίκος Γκίκας για μία ακόμη χρονιά, την τρίτη, θα είναι το προπονητικό δίδυμο στην προσπάθεια στη National League 2.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Για τρίτη συναπτή χρονιά το προπονητικό δίδυμο Έκτορα Οικονομόπουλου – Νίκου Γκίκα θα είναι στο τιμόνι της ομάδας μας συνεχίζοντας με σκληρή δουλειά και συνέπεια ό,τι ξεκινήσαμε να χτίζουμε πριν περίπου δύο χρόνια με βασικούς στόχους την καθιέρωση της ομάδας μας στις Εθνικές Κατηγορίες, την ανάδειξη νέων αθλητών και φυσικά τη διατήρηση και εξέλιξη της μπασκετικής ταυτότητας της ομάδας, που βασίζεται στο σύγχρονο, γρήγορο και ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τις καλές αποστάσεις και τη συνεχή κίνηση της μπάλας.

Την προπονητική ομάδα θα πλαισιώνουν και τη φετινή σεζόν δύο νεαροί προπονητές στους οποίους πιστεύει πολύ ο σύλλογός μας και οι οποίοι βοήθησαν αθόρυβα, αλλά πολύ ουσιαστικά στην περσινή πολύ επιτυχημένη πορεία του τμήματος, ο Λάμπρος Καρράς και Κωστής Αλεξόπουλος».