Με έφηβους και προπονητή τον Μελέτη ο Πανιώνιος

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη διαδικασία ενός φιλόδοξου σχεδιασμού για τη νέα σεζόν 2020-21 στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, όλα όμως άλλαξαν μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το μπάτζετ που είχε δεσμευτεί ο “ϊστορικός” στον Βαγγέλη Βλάχο δεν βρέθηκε ποτέ, ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε και ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Μελέτη. Το πλάνο είναι πλέον να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα με βάση το εφηβικό τμήμα και την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών που θα αποκτηθούν με το πενιχρό μπάτζετ που θα διατεθεί.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη.

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς».