Με Δελέγκο και τη νέα σεζόν ο Κόροιβος

Η πορεία το Κόροιβου μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο σύλλογος πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, χάνοντας την είσοδο στα πλέι οφ στο τέλος. Η πορεία αυτή, φέρνει την υπογραφή του Κώστα Δελέγκου γι΄αυτό και στην ομάδα όπως ήταν φυσικό φρόντισαν να διατηρήσουν στην άκρη του πάγκου τον προπονητή. Αυτή για τον πατρινό προπονητή είναι η τρίτη σεζόν στην πόλη της Ηλείας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρώτο προπονητή της ομάδαςβγια την σεζόν 2022-2023.
Η ταύτιση της ‘’μπασκετικής φιλοσοφίας’’ μεταξύ της ομάδας και του Coach Δελέγκου που περιλαμβάνει την συμμετοχή νεαρών και φιλόδοξων αθλητών στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου, η απόλυτα επιτυχημένη μέχρι τώρα διετή συνεργασία, αλλά και η κοινή επιθυμία για την ανανέωση της συνεργασίας, έκαναν πολύ πιο εύκολη την επίτευξη της νέας συμφωνίας.

Ο προπονητής του Κοροίβου ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός προπονητή στον Γλαύκο Πατρών το 2014 όπου παρέμεινε ως το 2017.
Την χρονιά 2017-2018 εντάσσεται στο προπονητικό team του Απόλλωνα Πάτρας ως βοηθός προπονητή, και αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής του Απόλλωνα στα playoff ανόδου της ίδιας χρονιάς.
Το 2018-2019 ξεκινά ως βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα, και αναλαμβάνει ως πρώτος από την 8η αγωνιστική και μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα της χρονιάς 2019-2020 τον βρίσκει ως Πρώτο προπονητή στον Απόλλωνα Πατρών μέχρι την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω covid19 τον Μάρτιο.
Από την χρονιά 2020-2021 βρίσκεται στο τιμόνι του Κοροίβου, οδηγώντας τον στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, μόλις ‘’ένα βήμα μακριά’’ από τα playoff ανόδου.

Ως αθλητής ο Κώστας Δελέγκος αγωνίστηκε από το 1992 έως το 2003
στον Α.Σ Απολλωνιάς σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μέχρι την Γ Εθνική.
Από το 2005 έως το 2013 αγωνίστηκε στην Α.Ε Λιβαδειάς μέχρι την Β΄ Εθνική.
Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».