Οι Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης και Σωτήρης Κατσαμούρης είναι τα τελευταία… κομμάτια του «παζλ» της ΜΕΝΤ, που μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους δύο, παρουσίασε και το ρόστερ της νέας περιόδου.

Η ανακοίνωση για τους δύο παίκτες αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τους αθλητές Αλέξανδρο Ζειμπέκη και Σωτήρη Κατσαμούρη.

Ο 18χρονος Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης με ύψος 1.91 αγωνίζεται ως point guard και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Άρη. Μάλιστα, φέρει ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο της Μ.Ε.Ν.Τ., τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει κατά το παρελθόν ο πατέρας του, Νίκος Ζειμπέκης, ενώ στη σημερινή Ομάδα έρχεται να συναντήσει τον αδερφό του, Σωτήρη Ζεϊμπέκη, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα αυτής την τελευταία τετραετία.

Ο επίσης 18χρονος Σωτήρης Κατσαμούρης με ύψος 1.94 αγωνίζεται ως shooting guard / small forward και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Π.Α.Ο.Κ., ενώ και αυτός έχει “οικογενειακό ιστορικό” στην Ομάδα, καθώς η μητέρα του, Κατερίνα Πεταχτή, έχει αγωνιστεί σε αυτή με επιτυχία κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Καλωσορίζουμε τους δύο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές και τους ευχόμαστε υγεία πρωτίστως και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα σε επίπεδο Ανδρών».

Μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεών της, η ΜΕΝΤ παρουσίασε και το έμψυχο δυναμικό ενόψει της νέας περιόδου.

Το αγωνιστικό ρόστερ της απαρτίζεται από τους κάτωθι αθλητές:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ (PG)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ (PG)
ΗΛΙΑΣ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (PG)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ (PG/SG)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΠΟΥΖΙΔΗΣ (SG)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ (SG)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (SF)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗΣ (SF)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΕΜΙΡΣΑ (SF)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ (PF)
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΝΚΑΡΕ (PF)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΟΥΡΑΣ (PF/C)
ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (PF/C)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (C)

Το προπονητικό επιτελείο της Ομάδας απαρτίζεται από τον Head Coach Παναγιώτη Τζιβάνη, με Assistant Coach τον Θοδωρή Γιοβάννη, και Υπεύθυνο Φυσικής Κατάστασης τον Βαγγέλη Δήμου.

Σε ρόλο General Manager για 3η συνεχή σεζόν θα βρίσκεται ο Γιάννης Κάππος. Ειδική μνεία στον κ. Κυριάκο Ηλιάδη, τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά καθώς για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει και στο Ανδρικό Τμήμα την αμέριστη υποστήριξή του τόσο σε υλικό όσο και οργανωτικό επίπεδο, από τη θέση πλέον του άμεσου συνεργάτη της Διοίκησης».