Με Ηλυσιακό και ΕΦΑΟΖ τα πρώτα φιλικά του Εθνικού

Το πρόγραμμα προετοιμασίας ανακοίνωσε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 19 Αυγούστου και στις 5 Σεπτεμβρίου προγραμμάτισε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”.

Οι “κυανόλευκοι” κανόνισαν επίσης να αντιμετωπίσουν στις 19 Σεπτεμβρίου τον ΕΦΑΟΖ.

Η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει ότι η πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 17:30 στα γραφεία του Εθνικού. Οι παίκτες της ομάδας μας θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τη «δουλειά» ενόψει της νέας χρονιάς.

Το στάδιο της προετοιμασίας θα χωριστεί σε δύο μέρη. Από τις 19 Αυγούστου έως και τις 24 Αυγούστου το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δουλειά στον στίβο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο παρκέ.

Παράλληλα, ο Εθνικός ανακοινώνει δύο φιλικά προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Φώτσης» τον Ηλυσιακό, ενώ το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου θα κοντραριστεί με τον ΕΦΑΟΖ στο κλειστό γήπεδο του Ζωγράφου».