Με Ιτούδη και Μπαρτζώκα το σεμινάριο προπονητικής στη Θεσσαλονίκη

Δύο από τους κορυφαίους Ελληνες προπονητές μπάσκετ θα είναι ομιλητές στο Διεθνές Σεμινάριο προπονητικής στη Θεσσαλονίκη. Οι Δημήτρης Ιτούδης και Γιώργος Μπαρτζώκας, οι δύο προπονητές που έχουν κατακτήσει την Euroleague θα είναι οι κύριοι ομιλητές στο “Θεσσαλονίκη 2016”.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίριitoudis_bartzokasσης ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Πυλαίας στο διήμερο 1-2 Ιουλίου, με τα μέλη του ΣΕΠΚ να καλούνται να πληρώσουν ποσό 50 ευρώ για να το παρακολουθήσουν. Τα μη μέλη θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας ποσό 100 ευρώ.

Εκτός βέβαια των δύο προαναφερθέντων προπονητών, ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι και οι συνεργάτες τους. Την Παρασκευή θα μιλήσουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Μποζίκας και Γιώργος Βαβέτσης. Το Σάββατο τη σκυτάλη θα πάρει ο νυν κατακτητής της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης, με το επιτελείο του: τον Ανδρέα Πιστιόλη και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν φέτος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όχι μόνο έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “8”, αλλά έγινε και η δεύτερη ρωσική ομάδα στην ιστορία που προκρίνεται σε φάιναλ-φορ, όπου και κατέκτησε την 3η θέση. Όσο για την ΤΣΣΚΑ; Η περσινή χρονιά της ανήκει, καθώς κατέκτησε την VTB (δεύτερη συνεχόμενη για τον Δημήτρη Ιτούδη) αλλά και την Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2008. Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Euroleague.