Με μαύρο περιβραχιόνιο την Κυριακή ο Σπόρτιγκ στην Κω

sakopoulos vasilisΜε μαύρο περιβραχιόνιο θ΄ αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή (10/1) κόντρα στον Ιπποκράτη ο Σπόρτιγκ στη μνήμη του προέδρου του συλλόγου Βασίλη Σακόπουλου, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή. Ο πατησιώτικος σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για το χαμό του προέδρου του.

“Ο Αθλητικός Όμιλος Σπόρτιγκ πενθεί για το χαμό του Προέδρου του Βασίλη Σακόπουλου που έφυγε εχτές Τρίτη 5/1/16 μετά από μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο Σύλλογο, στις καρδιές μας αλλά και γενικότερα σε όλο το ελληνικό μπάσκετ.Ήταν ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γυναικείου τμήματος αλλά και ο άνθρωπος που στήριζε όλο το Σύλλογο στις καλές αλλά ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε σε ένδειξη πένθους την Παρασκευή 8/1/16 ημέρα της κηδείας του εκλιπόντος ο Σύλλογος να παραμείνει κλειστός.Επίσης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των ομάδων του Συλλόγου οι οποίες θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 8/1/16 και ώρα 15:00 στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Καλό ταξίδι κύρ Βασίλη…”.