Με «οδηγό» τον Αποστόλη Αναστασίου ο Κάδμος και τη νέα περίοδο…

Η πρόκληση της National League 2 είναι μεγάλη για τον Κάδμο, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιλέγει την πορεία της ομάδας στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, να την κάνει με «οδηγό» τον Αποστόλη Αναστασίου. Τον προπονητή που είχε την καθοδήγησή της στο τοπικό πρωτάθλημα και της έδωσε και το εισιτήριο της ανόδου.

«Η Διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΥ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Αποστόλη Αναστασίου.

Ο coach, με την πολύχρονη εμπειρία και την αφοσίωσή του στο άθλημα, αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας για μια ακόμη χρονιά, οδηγώντας την στην νέα πρόκληση της National League 2. (Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ).

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Αποστόλης Αναστασίου θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία της ομάδας μας και ευχόμαστε σε αυτόν και σε όλους τους παίκτες μια εποικοδομητική και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Αποστόλης Αναστασίου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κάδμου δήλωσε: «Ο Κάδμος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που είναι πολύ δύσκολο να το απαρνηθώ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και η πλήρης στήριξη στο πρόσωπό μου, από τους ανθρώπους που την αποτελούν.

Τους ευχαριστώ και εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μου καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».