Με… τιμονιέρη τον Κώστα Σορώτο ο ΚΑΟ Κορίνθου στη Β’ εθνική!

Ο Κώστας Σορώτος θα είναι ο “τιμονιέρης” του ΚΑΟ Κορίνθου στον “μαραθώνιο” που θα δώσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Μία κίνηση που δίχως άλλο σηματοδοτεί την πρόθεση των διοικούντων την ομάδα να βάλουν ψηλά τον πήχη, με τον Έλληνα προπονητή πάντως να κρατά χαμηλά τους τόνους. “Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, καλύτερα να μιλάς με τη δουλειά σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο της Κορίνθου να αγαπήσει την ομάδα”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σορώτος μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΚΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ αναφέρει:

“Στην Β’ Εθνική κατηγορία επιστρέφει τη σαιζόν 2020-2021 ο ΚΑΟ Κορίνθου, στόχος που επετεύχθη μέσα απο σκληρή και στοχευμένη δουλειά σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε νωρίς κάτω απο τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.

Στη νέα αυτή σαιζόν τα δεδομένα της οποίας δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, ξεκινάμε έχοντας στο τιμόνι μας ένα σπουδαίο όνομα απο τον χώρο των προπονητών.

Ο διακεκριμένος, πολύπειρος και γνωστός για τις ομάδες υψηλού επιπέδου που χτίζει, Κώστας Σορώτος, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΚ μετά τις συζητήσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία με τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο κόουτς Σορώτος δεν χρειάζεται συστάσεις. Με “βαρύ” βιογραφικο και πείρα 40 χρόνων έρχεται στην Κόρινθο για να “χτίσει” το νέο ΚΑΟΚ, έχει ήδη ξεκινήσει να το κάνει. Η Κόρινθος τον καλωσορίζει!

Ως Διοίκηση γνωρίζουμε καλά πως η νέα σαιζόν θα είναι δύσκολη και ιδιαίτερη. Στα γήπεδο μας δεν θα μπορούμε να έχουμε όλους εσάς, τον κόσμο μας!
Η πανδημία βάζει τους δικούς της κανόνες, κανόνες που όλοι, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, της υγείας όλων μας, θα πρέπει ν ακολουθούμε πιστά! Το πράττουμε απαρέγκλιτα!

Πάντα λειτουργούσαμε με σύνεση και υπευθυνότητα… Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα νιώθοντας βαριά την ευθυνη έναντι όλων, των αθλητών και προπονητών μας, των ακαδημιών μας και των γονιών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, του κόσμου που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια γεμίζοντας το στάδιο της Κορίνθου και χειροκροτώντας την προσπάθεια μας!

Γιατί για να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά σε γεμάτα γήπεδα, να χειροκροτήσουμε, να πανηγυρίσουμε επιτυχίες αλλα και να αγκαλιαστούμε στα δύσκολα…. Για να κάνουμε ό,τι τόσο πολύ αγαπάμε, να παίξουμε μπάσκετ…
Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες!
Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ υγιείς”.