Με τον κόσμο στο πλευρό του το ταξίδι στη Γ’ εθνική για τον Δίωνα Κυπαρισσίας

Το παρθενικό του ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες ο Δίωνας Κυπαρισσίας θέλει να το κάνει παρέα με τον κόσμο του. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, θέτοντας ως στόχο και “… στην εθνική κατηγορία πλέον να κερδίσουμε το σεβασμό και την χαρά των αγώνων”. Κι εκεί θέλουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο της ομάδας.

“Ήταν η πρώτη μας συνάντηση που είχε κάνει η ομάδα μας και το προπονητικοί team μαζί με τη διοίκηση και του παίχτες μας παλιούς και νέους. Ετοιμαζόταν για την πρώτη προπόνηση στη νέα κατηγορία όπου είχε ανεβεί στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Θέτοντας ως στόχο να σεβαστούμε το άθλημα και οι αντίπαλοι να σεβαστούν εμάς και ότι ήταν να ερχόταν θα ερχόταν με αγώνα ως το τέλος. Και έρχεται ο τελευταίος χαιρετισμός στο παρκέ στις 7/3/2020 στην Τέντα στην Καλαμάτα, όπου μας βρίσκει όλους αγκαλιά.

Μια νίκη με 62-69 και το σερί των νικών μας έφτασε στις 11 ανεβαίνοντας έτσι στην 1η θέση σε ισοβαθμία με την Καλαμάτα B.C.

O κορωνοϊός όμως ήρθε και μας έβγαλε από το παρκέ στερώντας μας τη χαρά του παιχνιδιού και των αγώνων. Ο σεβασμός ήρθε τη χαρά του παιχνιδιού την γευτήκαμε, οι στόχοι επετεύχθησαν μαζί όμως κερδήθηκε η άνοδος στην Γ ΕΘΝΙΚΗ…ένα όνειρο.

Ο ΔΙΩΝΑΣ έφτασε στην κορυφή. Είναι το ταβάνι του;

Το σίγουρο είναι ότι πάλι θα μαζευτούμε με στόχο στην εθνική κατηγορία πλέον να κερδίσουμε το σεβασμό και την χαρά των αγώνων.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους σταθήκατε δίπλα μας. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Σας θέλουμε και φέτος μαζί για να ζήσουμε το όνειρο όπου για πρώτη φορά στα 35 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου ο ΔΙΩΝΑΣ θα αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία. Στο πρωτάθλημα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 2020/2021″, αναφέρει ο μίνι απολογισμός της ομάδας…