Με coach Τάσιο στο τιμόνι του ανδρικού της ΦΕΑ και τη νέα σεζόν

Η πορεία που ακολούθησε η ΦΕΑ στο σχεδόν δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, με τον Τάσο Τάσιο στο «τιμόνι» της κρίθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διοίκηση της ομάδας, που αποφάσισε να διατηρήσει τον Έλληνα προπονητή στην άκρη του πάγκου. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, τον Τάσο Τάσιο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση με την οποία επισημοποιείται η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και συνεχίζει:

«Ο νεαρός τεχνικός ερχόμενος στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος” τον περασμένο Ιανουάριο, κατάφερε να αποδείξει τον επαγγελματισμό του και να κερδίσει τον σεβασμό από όλη την “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ. Τόσο από την Διοίκηση του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όσο και από τους τους παίκτες του αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1. Ευχόμαστε στον coach Τάσιο υγεία πάνω από όλα, καλή δύναμη στο έργο του και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε. Ο Τάσος Τάσιος είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κι όπως δηλώνει στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο διαδίκτυο: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΦΕΑ και τη νέα σεζόν. Άλλωστε, ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει και τον περασμένο Γενάρη όταν ανέλαβα την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν κυρίως ο λόγος που είπα «ναι». Έξω από τον “χορό” πολλά λέγονται, αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά όταν τα ζεις από μέσα!».

Όσο για την νέα σεζόν; «Το σκεπτικό της επόμενης σαιζόν είναι ένα. Αθλητές με κίνητρο, φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Θα μείνει ένας κορμός από τα παιδιά που βγήκαν μπροστά στον δεύτερο γύρο του 1ου ομίλου της National League 1 και θα προσθέσουμε τα υπόλοιπα κομμάτια. Θα προωθηθούν και δύο με τρεις αθλητές από το εφηβικό τμήμα, ήδη υπάρχει ο Παύλος Φεσσαρας, ώστε σιγά σιγά και με υπομονή να υπάρχει ομαλή μετάβαση των ακαδημιών μας με το αντρικό».